2011. okt. 7.

Az igazi állat

Az igazi állat a homo sapiens egyik alfaja, más néven: szörnyeteg, ami először
más - nem szörnyetegeken - állatokon gyakorolja kegyetlenkedéseit, hogy azután az embereken is kellő tapasztalattal alkalmazhassa.
Életterük: Bárhol a világban.
Bár az igazi homo sapiens kezdi ezeket visszaszorítani - ld: Állatvédők,
Állatmentők, Állatrendőrség tevékenysége, állatvédő törvények...(?) - és egyre inkább nem akar a szörnyetegekkel rendszertanilag sem közösséget vállalni..


  Amerikai kutatók feltérképezték az emberi élet elleni bűnözés - családon belüli erőszak, gyilkosságok, embereket érintő kínzások - elkövetőinek hátterét, és egyértelműen kimutatták, hogy a bűnözők által gyermekkorukban, vagy felnőtt korukban elkövetett állatkínzások és későbbi emberek elleni kegyetlenkedésük között van összefüggés!
 Amelyik gyerek, felnőtt képes az állatokkal kegyetlenkedni, az előbb-utóbb az emberekkel is. Közülük kerül ki a bűnözők nagy hányada.
Ne engedd őket terjeszkedni!

Legyen már végre valóban állatvédő az állatvédő törvény!

Ne vegyél valódi szőrméből készült ruhákat, azzal díszített cipőket, játékokat!

(Gyakran hamisítják a bundákat élve megnyúzott kutyák és macskák
bundájával!!! Ez nem rémhír. Ez igaz. Élve..!!!)

Ne hidd, hogy a macskapiszok több bacit hurcol, mint amikor  a buszon megfogod
a kapaszkodót, vagy az üzletek ajtaján a kilincset, amit előtted összekent valaki, aki zsebkendő helyett a tenyerébe köhögött, tüsszentett - lehetett akár tbc-s is -, vagy amikor odasercint valaki a járdára, amibe belelépsz Te is, gyereked is, unokád is..és hazaviszed a cipőd talán. A macska amúgy is eltünteti a piszkát.. 

A kutya után pedig Te szedd fel, kedves Kutyatartó! Akkor kevesebben kiabálnak utánad.

Ne tedd ki a felesleges szaporulatot az utcára! Akkor is, és azzal is Te ítéled

halálra a kölyköket, még ha nem saját magad viszed is el elaltatni. Inkább egyszer!! szánj rá annyit, hogy ivartalanítva legyen! Egyszer! Így kevesebb lesz a kóbor állat, és a lelkiismereted is tiszta marad. Persze, csak ha van.


Neked van?


2011.10.07.

Nincsenek megjegyzések: